AVARA JOOGA

Joogaa Oulun keskustassa henkilöasiakkaille. Yritykset ja tilausjoogat - klikkaa tästä

Avara Joogan tunnit järjestetään yhteistyössä Hannele Savelan (Hannele's Yoga) kanssa upeissa tiloissa Oulun keskustassa Uusikatu 35:ssa. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi niin uudet kuin kokeneemmatkin joogaajat. Tule sellaisena kuin olet, riippumatta lähtötasostasi. Jos jokin asia terveydentilassasi kuitenkin huolestuttaa, olethan meihin yhteydessä etukäteen ja keskustellaan joogan sopivuudesta sinulle tällä hetkellä.

Avara Jooga Oulu Hannele's Yoga
 

JOOGATUNNIT

Syyskausi 2022 15.8.-18.12.
Huomioithan että voit ilmoittautua tunneille myös kauden alkamisen jälkeen.

Maanantaisin:

Joogan alkeet (16.45-18.00) Joonatan

Dynaaminen Hatha (18.15-19.30) Joonatan

Lempeä Hatha & Flow (19.45- 21.00) Hannele

Keskiviikkoisin:

Dynaaminen Flow (16.45-18.00) Joonatan

Palauttava jooga (18.15-19:30) Joonatan

Torstaisin:

Dynaaminen Hatha (16.45-18.00) Hannele

Kaikki tunnit pidetään paikan päällä Uusikatu 35:ssa (sisäänkäynti Nummikadun puolelta)

 

TUNTIKUVAUKSET

JOOGAN ALKEET

Ma 16.45-18.00

Joogan alkeet on suunnattu täysin uusille joogaharrastajille sekä oman joogapolkunsa vasta aloittaneille omasta fyysisestä tasosta riippumatta. Kurssilla keskitytään perustekniikoiden turvalliseen harjoittamiseen oman tason mukaisesti. Opit joogan yleisimmät perusasanat eli asennot sekä niiden oikean linjauksen. Lisäksi opettelemme joogaan liittyviä hengitystekniikoita ja kokeilemme eri joogatyylejä. Voimatasosi, hengityskapasiteetti, mielen keskittäminen sekä notkeus tulevat kehittymään kurssilla ja saat hyvät eväät jatkaa syvemmälle omalla joogapolullasi. Notkeus ja venyvyys eivät ole vaatimuksia kurssille osallistumiseen, päinvastoin, mitä jäykempi olet, sitä hauskempaa on hiljalleen kehoa availla! 😊

Joogan alkeiskurssi Oulu Avara Jooga

DYNAAMINEN HATHA

Ma 18.15-19.30, To 16:45-18:00

Dynaaminen Hatha on monipuolinen joogaharjoitus, joka lisää niin voimaa, kestävyyttä, notkeutta kuin liikkuvuuttakin. Tunti koostuu hengitys- tai läsnäoloharjoituksesta, aurinkotervehdyksistä ja asanaharjoituksesta, ja päättyy loppurentoutukseen. Tunnin teema vaihtelee harjoituksesta toiseen, ja teemme harjoitteita myös erilaisia apuvälineitä hyödyntäen. Opettaja näyttää asanoista vaihtoehtoja helpommasta haastavampaan, jolloin opetus on yksilöllistä ja kaikille löytyy senhetkiseen tilanteeseen sopivin vaihtoehto. Tutustumme tunnilla myös hieman tuntemattomampiinkin asanoihin, joten kokeneemmatkin joogit löytävät tältä tunnilta taatusti uutta opittavaa!

Avara Jooga Avara Valmennus Hannele's Yoga JoogaOulu_edited_edited.jpg

LEMPEÄ HATHA & FLOW

Ma 19.45- 21.00

Lempeä tunti, joka koostuu hengityksen tahdissa pehmeän rauhallisesti etenevästä flowsta, välillä asanoissa eli joogan asennoissa pidempäänkin viivähtäen. Tunti alkaa lempeällä läsnäolo- tai hengitysharjoituksella ja loppuu tyynnyttävään loppurentoutukseen. Tunnin teema vaihtelee harjoituksesta toiseen, kuitenkin aina lempeys säilyttäen. Tunnilla tehdyt asanat ovat kehoa lempeydellä lämmittäviä, avaavia, rentouttavia ja palauttavia. Lempeä Hatha & Flow sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmalle joogille.

Hannele Savela Hannele's Yoga Jooga Oulu lempeä hatha

DYNAAMINEN FLOW

Ke 16.45-18.00

Dynaaminen flow jooga on aktiivista joogaa, joka kehittää notkeutta, voimaa, hengityskapasiteettia sekä keskittymistä ja läsnäoloa liikkeessä. Flow joogassa eri liikkeet ja asennot eli asanat sidotaan sulavasti yhteen mm. hallitun rytmikkään hengityksen avulla, luoden joogalle nimensä mukaisen, virtaavan ominaisuuden. Tällä tunnilla voi tulla hiki, mutta on hyvä muistaa, että tätäkin joogaa tehdään aina oman jaksamisen ja osaamisen lempeissä rajoissa. Tunnit vaihtelevat sisällöltään hieman kerrasta toiseen, mutta aktiivinen ja tietoisesti tekevä pohjavire on aina läsnä. Tunti soveltuu parhaiten niille, jotka ovat jo tutustuneet joogan alkeisiin tai omaavat muuten liikuntataustaa.

JoogaOulu Joonatan Jääskeläinen Avara Valmennus

PALAUTTAVA JOOGA

Ke 18.15-19:30

Palauttava jooga on hyvää vastapainoa hektiselle elämälle ja esimerkiksi aktiivisille liikuntaharrastatuksille. Tällä tunnilla palautetaan kehoa ja mieltä pitkään kestävillä syvärentouttavilla asennoilla ja päästetään irti suorittamisesta ja puristamisesta. Painotus on venyttävissä ja rauhoittavissa tekniikoissa, jotka saavat palautumisreaktion ja rentoutumisen käyntiin. Tunnin asennot pohjaavat pääsääntöisesti yin-joogan tekniikoihin, joihin lisätään mausteeksi mindfulnessia eli tietoisen läsnäolon taitoja.

Palauttava Jooga Avara Jooga Avara Valmennus JoogaOulu_edited.jpg
 
Jooga Oulu Hannele Savela Hannele's Yoga_edited.jpg

OHJAAJAT

Hannele Savela

Hannele on Kainuun metsissä kasvanut ja sittemmin oululaistunut joogaopettaja, jonka oma joogapolku alkoi pitkälti toistakymmentä vuotta sitten, vuosien tanssi- ja ryhmäliikuntaharrastuksen jatkumona. Hannelelle jooga on elinvoiman ja elämänilon lähde, joka ulottaa positiiviset vaikutuksensa myös joogamaton ulkopuolelle ja saa harjoittajansa säteilemään hyvää mieltä ja oloa. Opettajana häntä inspiroi joogan monitahoisuus mielen, kehon ja hengityksen yhdistävänä harjoituksena. Hannele opettaa monipuolisesti sekä dynaamisempaa että lempeämpää hathajoogaa, näitä usein hengityksen rytmissä virtaavaan flow -joogaan yhdistäen. Joogan opettamisessa Hannelelle on tärkeää kannustavan ja lempeän ilmapiirin luominen, sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistaminen. Hannele on suorittanut RYT-200 sertifioidun joogaopettajakoulutuksen Heartful Yoga Academyssa.

https://www.facebook.com/hannelesyoga

 
JoogaOulu Avara Jooga Avara Valmennus Joonatan Jääskeläinen

OHJAAJAT

Joonatan Jääskeläinen

Joonatanin ohjaamassa joogassa korostuu hetkessä tietoisesti läsnä oleminen kehon ja mielen tasolla. Harjoituksessa meditatiivinen flow-tila, hengitykseen keskittyminen sekä oma mielen tarkkailu ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Asana-harjoitus onkin parhaimmillaan fyysinen tapa tehdä meditaatiota! Joonatan opettaa erilaisia joogatyylejä, mutta pääpaino on Vinyasa-flowssa, hathassa sekä palauttavassa joogassa. Joonatan tuo ohjaamiseensa elementtejä myös mindfulnessista eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon taidoista.

Joonatan toimii työhyvinvoinnin ja mindfulnessin ohjaajana yrittäjänä Avara Valmennuksessa. Hän tarjoaa muun koulutuksen lisäksi yrityksille ja muille työyhteisölle myös joogatunteja hyvinvoinnin edistämiseksi.

https://www.facebook.com/Avaravalmennus

Joonatan on RYT200 joogaohjaaja House of Omista Balilta sekä Solterreno Mindful Academyn sertifioima mindfulness-ohjaaja

 

HINNAT

Rento joogaaja -paketti: Osallistuminen viidelle (5) kerralle yhden kauden (syys tai kevät) aikana.

Hinta: 65  euroa (sis. alv 10%)


Ahkera joogaaja -paketti: Osallistuminen kymmenelle (10) kerralle yhden kauden (syys tai kevät) aikana.

Hinta: 120  euroa (sis. alv 10%)


Joogaguru -paketti: Osallistuminen kahdeksalletoista (18) kerralle yhden kauden (syys tai kevät) aikana.

Hinta: 180  euroa (sis. alv 10%)

Kertakäynti 15 euroa (sis. alv 10%)

Voit jakaa kertasi miten haluat minkä tahansa kuuden tarjotun viikkotunnin kesken, eikä sinun tarvitse ilmoittaa etukäteen meille, mille tunneille olet tulossa.


Kerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana (esimerkiksi syyskaudella 15.8.- 18.12. 2022), eikä käyttämättä jääneistä kerroista palauteta maksua.

Tunnit ovat viikkotunti -tyyppisiä, joten voit ilmoittautua ja osallistua niille milloin tahansa, myös kauden alkamisen jälkeen!

Voit valita maksutavaksi joko laskun sähköpostitse tai paikan päällä kortilla.


HUOM! Meillä käyvät yleisimmät liikuntaedut! Ilmoita jos haluat maksaa liikuntaeduilla (mm. Smartum, ePassi, Edenred) ilmoittautumisen yhteydessä.


 

ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYDENOTTO

Ilmoittaudu tunneille alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumista varten tarvitsemme tiedon minkä / mitkä joogapaketit hankit. Tarvitsemme myös koko nimesi, postiosoitteen, puhelinnumeron sekä tiedon siitä, haluatko käyttää liikuntaetuja maksamista varten. Ilmoita myös haluatko maksaa kortilla paikan päällä vai sähköpostilaskulla.

Voit myös ilmoittaa meille mistä tunneista olet erityisen kiinnostunut. Tämä ei sido sinua juuri niille tunneille osallistumiseen, mutta antaa meille ohjaajille osviittaa tuntien kysynnästä etukäteen.

Jos sinulla on herännyt kysymyksiä ennen ilmoittautumista, vastaamme mielellämme. Lähetä meille postia tai soita alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

Uusikatu 35, Oulu, (Nummikadun päädystä sisään)

+358 50 300 3933

Maksatko paikan päällä kortilla vai sähköpostilla lasku?

Kiitos yhteydenotostasi!

 

TIETOA TUNNEISTA

Suosittelemme oman joogamaton tuomista tunneille, mutta meiltä löytyy myös lainamattoja, jos et vielä omaa mattoa omista. Pyyhe ja juomapullo on hyvä ottaa myös mukaan.

Saavuthan tunneille ajoissa, mieluiten n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Joogasalin puolelle saavuttuasi pyydämme hiljaisuutta, jotta kanssaharrastajat voivat pysähtyä ja hiljentyä ennen varsinaisen harjoituksen alkua. Pukuhuoneen puolella iloinen rupattelu on hyvin tervetullutta! :)

Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä pukuhuoneissa ja salille tullessasi.

Avara Joogan asiakkaita ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta, vaan tunnit ovat omaa vapaa-aikaasi. Huolehdithan siis, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että harjoitukset tehdään mahdollisimman turvallisesti, mutta osallistut joogaharjoituksiin omalla vastuullasi.

Alla kuva tiloistamme. 2022 täysin uusittu sali viimeistelyjä vaille. Avarat, tunnelmalliset ja hyvin ilmastoidut tilat luovat mukavan ympäristön joogata. Tiloista löytyvät myös pukuhuoneet vessoineen ja suihkuineen.

pohoja havainnekuva1 avara jooga.jpg
 

YRITYSJOOGA JA TILAUSJOOGA OULUSSA

Tilaustunnit ja yritysjooga Oulussa ja Oulunseudulla kaiken kokoisille työyhteisöille ja kaveriporukoille. Vietä kehoasi ja mieltäsi rentouttava, vahvistava tai hemmotteleva joogahetki ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Jooga voidaan pitää yksittäisenä tuntina esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäivänä, tai vaihtoehtoisesti rakentaa henkilöstönne hyvinvointia tukeva jatkuva joogaohjaus tai joogakurssi sekä harjoitusohjelmat.

Jooga järjestetään paikan päällä teidän tiloissanne Oulussa tai Oulunseudulla. Vaihtoehtoisesti Avara voi järjestää tilat ja kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella tai halutessanne etänä.

Alla on muutamia ideoita teille räätälöityä joogaa varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustele lisää mahdollisuudesta panostaa henkilöstönne hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen!

  • Ulkojooga - Joogaa puistossa, metsässä, rannalla, pihalla. Sään sattuessa kohdilleen ulkona joogaamisen kokemus voittaa sisällä joogamisen yhdeksän kertaa kymmenestä!

  • Toimistojooga - Erityisesti paljon istumatyötä tekevien hyvinvoinnille korvaamaton apu

  • Syvärentouttava jooga - Täysi rentoutus, irti päästäminen ja lepohetki samassa paketissa

jooga yritysjooga toimistojooga avara valmennus