top of page

AVARA JOOGA

Joogaa Oulun keskustassa henkilöasiakkaille. Yritykset ja tilausjoogat - klikkaa tästä

Avara Joogan tunnit järjestetään yhteistyössä Hannele Savelan (Hannele's Yoga) kanssa upeissa tiloissa Oulun keskustassa Uusikatu 35:ssa. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi niin uudet kuin kokeneemmatkin joogaajat. Tule sellaisena kuin olet, riippumatta lähtötasostasi. Jos jokin asia terveydentilassasi kuitenkin huolestuttaa, olethan meihin yhteydessä etukäteen ja keskustellaan joogan sopivuudesta sinulle tällä hetkellä.

Tilausjoogaa Oulussa TYHY-, TYKY-, virkistys- ja tiimipäiville.

Viikkotunnit joogaa Oulun keskustassa

Avara Jooga Oulu Hannele's Yoga

JOOGA OULUSSA

Kevätkausi 2023

9.1.-1.6.
Huomioithan että voit tulla tunneille myös kauden alkamisen jälkeen.

Maanantaisin:

Dynaaminen Hatha (18.15-19.30) Joonatan
 

Tiistaisin:

Lempeä Hatha & Flow (18:45-20:00)

Citydance sali 7

Tyrnäväntie 16 D, Terminaali


Keskiviikkoisin:

Dynaaminen Flow (16.45-18.00) Joonatan

Palauttava jooga (18.15-19:30) Joonatan

Torstaisin:

Dynaaminen Hatha (16.45-18.00) Hannele

Kaikki tunnit pidetään paikan päällä Uusikatu 35:ssa (sisäänkäynti Nummikadun puolelta) paitsi 21.3. alkaen Lempeä Hatha & Flow, joka pidetään Citydancella

Avara Jooga: Text

TUNTIKUVAUKSET

JOOGAN TEKNIIKKATUNTI

Ma 16.45-18.00.

13.3. viimeinen kerta toistaiseksi

Joogan tekniikkatunnilla keskitytään muita tunteja enemmän linjauksiin, asanoiden avustuksiin ja syventämisiin sekä opetellaan systemaattisesti uusia ja jo tuttuja asanoita. Joka viikko käsitellään 1-2 fokusasanaa linjauksineen, variaatioineen sekä lämmittävine asanoineen perustavanlaatuisesti. Samaa asanaa harjoitellaan myös muutama tuleva kerta, jotta tekniikka jää varmasti lihasmuistiin.

 

Tämän tunnin avulla konkarit voivat palauttaa muistiin ja syventää osaamistaan jo tutuista asanoista, ja uudemmat harrastajat voivat oppia perusteellisesti uusia asanoita. Välillä mukaan otetaan tekniikoita ja variaatioita, jotka voivat olla monille täysin uusia. Tunnin henki on rento ja työpajamainen. Tunti soveltuu hyvin kaikentasoisille joogaajille!

Joogan tekniikkatunti Oulu Avara Jooga

DYNAAMINEN HATHA

Ma 18.15-19.30, To 16:45-18:00

Dynaaminen Hatha on monipuolinen joogaharjoitus, joka lisää niin voimaa, kestävyyttä, notkeutta kuin liikkuvuuttakin. Tunti koostuu hengitys- tai läsnäoloharjoituksesta, aurinkotervehdyksistä ja asanaharjoituksesta, ja päättyy loppurentoutukseen. Tunnin teema vaihtelee harjoituksesta toiseen, ja teemme harjoitteita myös erilaisia apuvälineitä hyödyntäen. Opettaja näyttää asanoista vaihtoehtoja helpommasta haastavampaan, jolloin opetus on yksilöllistä ja kaikille löytyy senhetkiseen tilanteeseen sopivin vaihtoehto. Tutustumme tunnilla myös hieman tuntemattomampiinkin asanoihin, joten kokeneemmatkin joogit löytävät tältä tunnilta taatusti uutta opittavaa!

hatha jooga oulu

LEMPEÄ HATHA & FLOW

Ti 18.45- 20.00 (Citydancen sali 7)

Lempeä tunti, joka koostuu hengityksen tahdissa pehmeän rauhallisesti etenevästä flowsta, välillä asanoissa eli joogan asennoissa pidempäänkin viivähtäen. Tunti alkaa lempeällä läsnäolo- tai hengitysharjoituksella ja loppuu tyynnyttävään loppurentoutukseen. Tunnin teema vaihtelee harjoituksesta toiseen, kuitenkin aina lempeys säilyttäen. Tunnilla tehdyt asanat ovat kehoa lempeydellä lämmittäviä, avaavia, rentouttavia ja palauttavia. Lempeä Hatha & Flow sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmalle joogille.

Hannele Savela Hannele's Yoga Jooga Oulu lempeä hatha

DYNAAMINEN FLOW

Ke 16.45-18.00

Dynaaminen flow jooga on aktiivista joogaa, joka kehittää notkeutta, voimaa, hengityskapasiteettia sekä keskittymistä ja läsnäoloa liikkeessä. Flow joogassa eri liikkeet ja asennot eli asanat sidotaan sulavasti yhteen mm. hallitun rytmikkään hengityksen avulla, luoden joogalle nimensä mukaisen, virtaavan ominaisuuden. Tällä tunnilla voi tulla hiki, mutta on hyvä muistaa, että tätäkin joogaa tehdään aina oman jaksamisen ja osaamisen lempeissä rajoissa. Tunnit vaihtelevat sisällöltään hieman kerrasta toiseen, mutta aktiivinen ja tietoisesti tekevä pohjavire on aina läsnä. Tunti soveltuu parhaiten niille, jotka ovat jo tutustuneet joogan alkeisiin tai omaavat muuten liikuntataustaa.

Jooga oulu Joonatan Jääskeläinen Avara Valmennus

PALAUTTAVA JOOGA

Ke 18.15-19:30

Palauttava jooga on hyvää vastapainoa hektiselle elämälle ja esimerkiksi aktiivisille liikuntaharrastatuksille. Tällä tunnilla palautetaan kehoa ja mieltä pitkään kestävillä syvärentouttavilla asennoilla ja päästetään irti suorittamisesta ja puristamisesta. Painotus on venyttävissä ja rauhoittavissa tekniikoissa, jotka saavat palautumisreaktion ja rentoutumisen käyntiin. Tunnin asennot pohjaavat pääsääntöisesti yin-joogan tekniikoihin, joihin lisätään mausteeksi mindfulnessia eli tietoisen läsnäolon taitoja.

Palauttava Jooga Avara Jooga Avara Valmennus JoogaOulu_edited.jpg
Avara Jooga: Services

DYNAAMINEN HATHA

Ma 18.15-19.30, To 16:45-18:00

Dynaaminen Hatha on monipuolinen joogaharjoitus, joka lisää niin voimaa, kestävyyttä, notkeutta kuin liikkuvuuttakin. Tunti koostuu hengitys- tai läsnäoloharjoituksesta, aurinkotervehdyksistä ja asanaharjoituksesta, ja päättyy loppurentoutukseen. Tunnin teema vaihtelee harjoituksesta toiseen, ja teemme harjoitteita myös erilaisia apuvälineitä hyödyntäen. Opettaja näyttää asanoista vaihtoehtoja helpommasta haastavampaan, jolloin opetus on yksilöllistä ja kaikille löytyy senhetkiseen tilanteeseen sopivin vaihtoehto. Tutustumme tunnilla myös hieman tuntemattomampiinkin asanoihin, joten kokeneemmatkin joogit löytävät tältä tunnilta taatusti uutta opittavaa!

hatha jooga oulu
Jooga Oulu Hannele Savela Hannele's Yoga_edited.jpg

OHJAAJAT

Hannele Savela

Hannele on Kainuun metsissä kasvanut ja sittemmin oululaistunut joogaopettaja, jonka oma joogapolku alkoi pitkälti toistakymmentä vuotta sitten, vuosien tanssi- ja ryhmäliikuntaharrastuksen jatkumona. Hannelelle jooga on elinvoiman ja elämänilon lähde, joka ulottaa positiiviset vaikutuksensa myös joogamaton ulkopuolelle ja saa harjoittajansa säteilemään hyvää mieltä ja oloa. Opettajana häntä inspiroi joogan monitahoisuus mielen, kehon ja hengityksen yhdistävänä harjoituksena. Hannele opettaa monipuolisesti sekä dynaamisempaa että lempeämpää hathajoogaa, näitä usein hengityksen rytmissä virtaavaan flow -joogaan yhdistäen. Joogan opettamisessa Hannelelle on tärkeää kannustavan ja lempeän ilmapiirin luominen, sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistaminen. Hannele on suorittanut RYT-200 sertifioidun joogaopettajakoulutuksen Heartful Yoga Academyssa.

https://www.facebook.com/hannelesyoga

Avara Jooga: About Me
joogaohjaaja oulu avara jooga joonatan jääskeläinen

OHJAAJAT

Joonatan Jääskeläinen

Joonatanin ohjaamassa joogassa korostuu hetkessä tietoisesti läsnä oleminen kehon ja mielen tasolla. Harjoituksessa meditatiivinen flow-tila, hengitykseen keskittyminen sekä oma mielen tarkkailu ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Asana-harjoitus onkin parhaimmillaan fyysinen tapa tehdä meditaatiota! Joonatan opettaa erilaisia joogatyylejä, mutta pääpaino on Vinyasa-flowssa, hathassa sekä palauttavassa joogassa. Joonatan tuo ohjaamiseensa elementtejä myös mindfulnessista eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon taidoista.

Joonatan toimii työhyvinvoinnin ja mindfulnessin ohjaajana yrittäjänä Avara Valmennuksessa. Hän tarjoaa muun koulutuksen lisäksi yrityksille ja muille työyhteisölle myös joogatunteja hyvinvoinnin edistämiseksi.

https://www.facebook.com/Avaravalmennus

Joonatan on RYT200 joogaohjaaja House of Omista Balilta sekä Solterreno Mindful Academyn sertifioima mindfulness-ohjaaja. Tutustu lisää henkilöasiakkaille suunnattuun mindfulness-kurssiin.

HINNAT

Rento joogaaja -paketti: Osallistuminen viidelle (5) kerralle yhden kauden (kevät) aikana.

Hinta: 65  euroa (sis. alv 10%)

 

Ahkera joogaaja -paketti: Osallistuminen kymmenelle (10) kerralle yhden kauden (kevät) aikana.

Hinta: 120  euroa (sis. alv 10%)

 

Joogaguru -paketti: Osallistuminen kahdeksalletoista (18) kerralle yhden kauden (kevät) aikana.

Hinta: 180  euroa (sis. alv 10%)

Superguru -paketti: Osallistuminen kolmellekymmenelle (30) kerralle yhden kauden (kevät) aikana.

Hinta: 270  euroa (sis. alv 10%)

Kertakäynti 15 euroa (sis. alv 10%)

Voit jakaa kertasi miten haluat minkä tahansa kuuden tarjotun viikkotunnin kesken, eikä sinun tarvitse ilmoittaa etukäteen meille, mille tunneille olet tulossa.

 

Kerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana (esimerkiksi kevätkaudella 9.1.- 1.6. 2023), eikä käyttämättä jääneistä kerroista palauteta maksua.

Tunnit ovat viikkotunti -tyyppisiä, joten voit ilmoittautua ja osallistua niille milloin tahansa, myös kauden alkamisen jälkeen!

Voit valita maksutavaksi joko laskun sähköpostitse tai paikan päällä kortilla.


HUOM! Meillä käyvät yleisimmät liikuntaedut! Ilmoita jos haluat maksaa liikuntaeduilla (mm. Smartum, ePassi, Edenred) ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Avara Jooga: Text

ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYDENOTTO

Ilmoittaudu tunneille alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumista varten tarvitsemme tiedon minkä / mitkä joogapaketit hankit. Tarvitsemme myös koko nimesi, postiosoitteen, puhelinnumeron sekä tiedon siitä, haluatko käyttää liikuntaetuja maksamista varten. Ilmoita myös haluatko maksaa kortilla paikan päällä vai sähköpostilaskulla.

Voit myös ilmoittaa meille mistä tunneista olet erityisen kiinnostunut. Tämä ei sido sinua juuri niille tunneille osallistumiseen, mutta antaa meille ohjaajille osviittaa tuntien kysynnästä etukäteen.

Jos sinulla on herännyt kysymyksiä ennen ilmoittautumista, vastaamme mielellämme. Lähetä meille postia tai soita alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

Uusikatu 35, Oulu, (Nummikadun päädystä sisään)

+358 50 300 3933

Maksatko paikan päällä kortilla vai sähköpostilla lasku?

Kiitos yhteydenotostasi!

Avara Jooga: Contact

Tietoa Oulun joogatunneista

Suosittelemme oman joogamaton tuomista tunneille, mutta meiltä löytyy myös lainamattoja, jos et vielä omaa mattoa omista. Pyyhe ja juomapullo on hyvä ottaa myös mukaan.

Saavuthan tunneille ajoissa, mieluiten n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Joogasalin puolelle saavuttuasi pyydämme hiljaisuutta, jotta kanssaharrastajat voivat pysähtyä ja hiljentyä ennen varsinaisen harjoituksen alkua. Pukuhuoneen puolella iloinen rupattelu on hyvin tervetullutta! :) Ethän tuo myöskään matolle puhelinta.

Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä pukuhuoneissa ja salille tullessasi.

Avara Joogan asiakkaita ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta, vaan tunnit ovat omaa vapaa-aikaasi. Huolehdithan siis, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että harjoitukset tehdään mahdollisimman turvallisesti, mutta osallistut joogaharjoituksiin omalla vastuullasi.

Alla kuva tiloistamme. 2022 täysin uusittu sali viimeistelyjä vaille. Avarat, tunnelmalliset ja hyvin ilmastoidut tilat luovat mukavan ympäristön joogata. Tiloista löytyvät myös pukuhuoneet vessoineen ja suihkuineen.

pohoja jooga oulussa avara jooga.jpg
Avara Jooga: Text

JOOGATAPAHTUMAT OULUSSA

jooga oulu workshopit

Jooga Oulussa - workshopit kevät 2023

Joogaa ja Meditaatiota

14.1. 2023

Tyyni mieli ja rentoutunut keho joogan ja meditaation avulla! Aloitamme harjoituksen alkumeditaatiolla, kehoa lämmittävillä aurinkotervehdyksillä ja voimistavilla asanoilla. Pienen tauon jälkeen teemme kehosta jännityksiä vapauttavan ja lempeästi avaavan harjoituksen. Päätämme harjoituksen tyynnyttävään kehotietoisuuden mindfulness -meditaatioon. Tässä workshopissa hellittävät kehon kolotusten lisäksi myös mielen jumit; olo elävöityy ja mieli tyyntyy.

Ohjaajat: Hannele Savela ja Joonatan Jääskeläinen

Ajankohta: La 14.1. klo 12.00-14.30

Paikka: Tapahtumakellari Pohoja, Uusikatu 35, Oulu

Hinta: 39 EUR (sis. ALV 10%), sisältäen ohjelman mukaiset harjoitukset sekä pientä purtavaa ja teetä. Mahdollisuus maksaa myös eri liikuntaeduilla.

Avara Joogan sarjakorttilaiset voivat maksaa myös yhdellä sarjakorttikerralla + 30 EUR.

 

Ilmoittautumiset: joonatan@avaravalmennus.fi

Maksu: Pankkikortilla tai liikuntaeduilla. Paikan päällä tai sähköpostilla laskulla.

Peruutusehdot: Tapahtuma toteutuu mikäli minimiosallistujamäärä on koossa 3 vrk ennen tapahtuman ajankohtaa. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan s-postitse.

Ohjelma:
12:00-12:15 Alkupiiri ja meditaatioharjoitus
12:15-13:00 Elävöittävät aurinkotervehdykset ja joogaharjoitus
13:00-14:00 Tyynnyttävä ja avaava joogaharjoitus
14:00-14:30 Rentouttava kehontietoisuuden mindfulness -meditaatio

 

Tarvittavat välineet: Tarjolla on mattoja, vilttejä, blokkeja ja bolstereita järjestäjien puolesta, mutta voit ottaa mukaan halutessasi myös omat joogavälineesi. Lisäksi tarvitset joogaan soveltuvat pehmeät ja mukavat vaatteet. Ota myös college-housut ja paita tai muuta lämpimämpää vaatetusta meditaatioita ja rentoutumista varten.

​​

Vakuutukset ja vastuu: Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu järjestäjien puolesta, vaan tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Huolehdithan siis, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että harjoitukset tehdään mahdollisimman turvallisesti, mutta osallistut sekä retriittiin että sen harjoituksiin omalla vastuullasi. Retriittipäivän meditaatioihin ei suositella osallistumista, jos sinulla on akuutti mielenterveysongelma.

Vahvempi selkä joogaharjoitus

10.2. 2023

Vahva, notkea ja toimintakykyinen selkä on oleellinen osa arkista kehon toiminnallisuutta sekä tietysti tärkeä osa jooga-asanoiden oikealinjaisuuden toteutumista. Tässä pidennetyssä harjoituksessa voimistetaan selkää mm. erilaisilla taaksetaivutuksilla ja selkälihaksia aktivoivilla asanoilla. Selkään keskittyvät aurinkotervehdykset sekä oman tason mukaan muovautuvat muut asanat takaavat virkistyksen paitsi keholle, niin myös mielelle! Harjoituksen lopuksi rauhoitamme kehomme ja pyrimme hakemaan mahdollisimman harmonisen kehon ja mielen tunteen.

Ohjaajat: Joonatan Jääskeläinen

Ajankohta: La 10.2. klo 18.00-20:00

Paikka: Tapahtumakellari Pohoja, Uusikatu 35, Oulu

Hinta: 29 EUR (sis. ALV 10%)

 

Ilmoittautumiset: joonatan@avaravalmennus.fi

Maksu: Pankkikortilla tai liikuntaeduilla

Peruutusehdot: Tapahtuma toteutuu mikäli minimiosallistujamäärä on koossa 3 vrk ennen tapahtuman ajankohtaa. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan s-postitse.

Koshat & Jooga Nidra

17.3. 2023

Tule mukaan tutustumaan viiteen Koshaan eli kehomielen kerrokseen. Matkaamme harjoituksessa läpi kehomielen kerrosten uloimmasta sisimpään erilaisia joogatyylejä hyödyntäen. Aloitamme harjoituksen lämmittävillä ja voimistavilla asanoilla ja virtaavalla liikkeellä, joista siirrymme palauttaviin ja tyynnyttäviin asanoihin, avaten näin väyliä kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvointiin. Harjoitus päättyy kehoa ja mieltä hemmottelevaan ja syvärentouttavaan ”joogiseen uneen” eli Jooga Nidraan.

Ohjaaja: Hannele Savela

Ajankohta: Pe 17.3. klo 18-20

Paikka: Tapahtumakellari Pohoja, Uusikatu 35, Oulu

Hinta: 29 EUR (sis. ALV 10%)

 

Ilmoittautumiset: joonatan@avaravalmennus.fi

Maksu: Pankkikortilla tai liikuntaeduilla

Peruutusehdot: Tapahtuma toteutuu mikäli minimiosallistujamäärä on koossa 3 vrk ennen tapahtuman ajankohtaa. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan s-postitse.

Joogan Käsitasapainot

15.4. 2023

Tutustumme käsitasapainojen kiinnostavaan maailmaan tutustumalla neljään keskeiseen, helpoiten opittavaan käsitasapainoon (kakasana, parsva bakasana, bhujapidasana, eka pada bhujapidasana).

 

Etenemme rauhalliseen tahtiin, jolloin ennätät kiireettömästi kokeillen ja turvallisesti syventyä kunkin käsitasapainon oppisen kannalta olennaisiin asioihin lähtötasostasi riippumatta; aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

 

Teemme myös kuhunkin käsitasapainoon valmistavia asanoita ja harjoitteita, joiden avulla pääset oppimisessa hyvin ja turvallisesti alkuun. Kokeneemmat käsitasapainoilijat puolestaan pääsevät tutustumaan asanoiden haastavampiin variaatioihin ja harjoitteisiin.

 

Aloitamme workshopin kehon lämmittävillä ja valmistavilla asanoilla. Pidämme käsitasapainoilun lomassa pienen lepotauon, jonka aikana on tarjolla teetä ja pientä purtavaa, ja viimeistelemme harjoituksen rentouttavilla ja palauttavilla asanoilla.

 

Matka kohti käsitasapainoja kasvattaa sitkeyttä ja kärsivällisyyttä, mutta myös palkitsee avaamalla uusia näkökulmia, vahvistamalla käsivarsia ja keskivartalon lihaksia, ja tietysti kehittämällä tasapainoa. Kehon lisäksi käsitasapainoja harjoitellessa voimistuu myös luottamus omaan itseen, kun uskaltautuu kokeilemaan!

 

Opettajat: Hannele Savela ja Joonatan Jääskeläinen

Ajankohta: La 15.4. klo 12.00-14.30

Paikka: Tapahtumakellari Pohoja, Uusikatu 35, Oulu

Hinta: 39 EUR (sis. ALV 10%)

Ilmoittautumiset: joonatan@avaravalmennus.fi

Maksu: Pankkikortilla tai liikuntaeduilla

Peruutusehdot: Tapahtuma toteutuu mikäli minimiosallistujamäärä on koossa 3 vrk ennen tapahtuman ajankohtaa. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan s-postitse. 

 

 

 

 

Avara Jooga: Text

YRITYSJOOGA JA TILAUSJOOGA OULUSSA

Tilaustunnit ja yritysjooga Oulussa ja Oulunseudulla kaiken kokoisille työyhteisöille ja kaveriporukoille. Vietä kehoasi ja mieltäsi rentouttava, vahvistava tai hemmotteleva joogahetki ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Jooga voidaan pitää yksittäisenä tuntina esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäivänä, osana pikkujouluja tai vaihtoehtoisesti rakentaa henkilöstönne hyvinvointia tukeva jatkuva joogaohjaus tai joogakurssi sekä harjoitusohjelmat. Muut työhyvinvoinnin palvelut löydät tästä.

Jooga järjestetään paikan päällä teidän tiloissanne Oulussa tai Oulunseudulla. Vaihtoehtoisesti Avara voi järjestää tilat ja kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella tai halutessanne etänä.

Alla on muutamia ideoita teille räätälöityä joogaa varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustele lisää mahdollisuudesta panostaa henkilöstönne hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen.

  • Ulkojooga - Joogaa puistossa, metsässä, rannalla, pihalla. Sään sattuessa kohdilleen ulkona joogaamisen kokemus voittaa sisällä joogamisen yhdeksän kertaa kymmenestä!

  • Toimistojooga - Erityisesti paljon istumatyötä tekevien hyvinvoinnille korvaamaton apu

  • Syvärentouttava jooga - Täysi rentoutus, irti päästäminen ja lepohetki samassa paketissa

oulu tyhy tyky jooga yritysjooga toimistojooga
Avara Jooga: About
Avara Jooga: Services

YHTEISTYÖKUMPPANIT

anna-maija kiviniemi avara valmennus yhteistyökumppani_edited.jpg

Anna-Maija Kiviniemi toimii yhtenä joogaohjaajista samoissa tiloissa Tapahtumakellari Pohojalla Oulussa Avara Joogan kanssa. Hän tarjoaa monipuolisen valikoiman kehon- ja mielenhuoltoon liittyen mm. fysioterapian, TRE-ohjauksen, akupunktion sekä AcuYin®-joogan muodossa. Suosittelemme lämpimästi Anna-Maijan ammattimaisia ja sydämellisiä palveluita!

Tutustu tarkemmin

www.annamyoga.fi

annamyoga@outlook.com

+358 44 2571869

https://www.facebook.com/joogaoulukollektiivi

Juuso Huusko-Viikilä on fyysiseen hyvinvointiin ja terveellisiin elämäntapoihin keskittyneen Kuntosaliohjelma.com perustaja. Monipuolinen kuntoilu, voimaharjoittelu, ravintotiede sekä ihmisen biomekaniikan tutkiminen ovat kuuluneet Juuson harrastuksiin jo 15-vuoden ajan.

Suosittelemme Juuson toimivaa ja suoraviivaista lähestymistä monipuoliseen fyysiseen hyvinvointiin! Hänen ravinto-, peruskunto-, ja voimaharjoitteluopastus tukevat erinomaisesti kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. joogaharjoituksen ohessa.

Tutustu tarkemmin

https://kuntosaliohjelma.com/

kuntosaliohjelma.com Juuso Huusko-Viikilä yhteistyökumppani.JPG

Sanna Rousu toimii yhtenä joogaohjaajista Tapahtumakellari Pohojalla Oulussa yhdessä Avara Joogan kanssa. Sanna ohjaa joogan viikkotuntien lisäksi erilaisia työpajoja kuten PariJoogaa ja PerheJoogaa sekä äänimaljarentoutuksia. Äänimaljahoitoja Sanna tekee myös yksilö- ja parihoitoina.

Sannan laaja kokemus joogasta ja rentoutuksista sekä hänen lempeä mutta varma lähestymistapa ohjauksessa on hyvin vaikuttava! Avara Jooga suosittelee lämpimästi hänen tuntejaan sekä hoitojaan.

Tutustu tarkemmin

www.balsan.fi

https://www.facebook.com/balsanofficial/

balsan ja avara valmennus jooga oulussa_edited_edited.jpg
bottom of page