top of page
life coaching valmennus uusi suunta

LIFE COACHING

Löydä selkeä suunta polullesi

Life Coaching eli erilaiset elämäntaidon valmennukset sisältävät henkilökohtaista tukea, sparrausta ja opastusta elämäsi solmukohtiin, epävarmoihin hetkiin sekä löytämään itsestäsi piilotetut voimavarasi. Tavoitteena valmennuksessa voivat olla esimerkiksi selkeämmin, rauhallisemmin ja tehokkaammin toimiva mieli, motivaation kasvattaminen, suorituskyvyn nostaminen tai joitain sinun omia spesifejä tavoitteita elämässäsi.

Life Coaching lähtee liikkeelle sinun lähtökohdistasi, toiveistasi, arvoistasi sekä odotuksista. Valmennus etenee dialogissa erilaisten kysymysten sekä harjoitusten kautta. Järjestämme valmennusta tarpeesi mukaan esimerkiksi viikottain tai kuukausittain.

Avaran Life Coaching tehdään arvojen, mielekkyyden sekä selkeyden pohjalta. Tämä tarkoittaa sitä, että riippumatta tavoitteistasi, niiden tulee olla henkilökohtaisten arvojesi, sekä niiden tekijöiden pohjalla, jotka tekevät elämästä mielestäsi mielekkään. Jotta voisit lähteä tekemään muutostyötä kestävältä pohjalta, on mielesi oltava riittävän selkeä ja hallinnassa. Tämän vuoksi keskitymme valmennuksessa ensin rakentamaan optimaaliset henkiset olosuhteet, jotka auttavat sinua tekemään varmempia ja parempia valintoja, pohdintoja sekä tekoja elämässäsi. Keskitymme myös vahvasti metodeihin, jotka vahvistavat itsetuntemustasi - kuka oikeasti olet ja miten löydät rohkeuden sekä voimat olla juuri se mitä olet? Tärkeää on myös oppia tunnistamaan, miten eri sisäiset ja ulkoiset tekijät vaikuttavat meihin jatkuvasti elämässä.

Life Coaching sopii kenelle vain, sillä siinä keskitytään tukemaan syvempää itsetuntemusta, itsensä toteuttamista sekä keinoja mahdollistaa itsensä toteuttaminen. Tämä prosessi kulkee läpi elämän ja ammattitaitoinen valmennus voi viedä sinua eteenpäin tavoilla, joita et ehkä ole huomannut hyödyntää aiemmin.

Milloin Life Coaching voisi sopia minulle?

- Mietit mitä työtä, opiskelua tai harrastusta haluaisit tehdä, mutta et osaa päättää
- Mietit työpaikan tai opintopaikan vaihtamista
- Et tiedä mitä haluat ylipäänsä elämältä tai mihin pystyt
- Haluat tukea tavoitteelliseen tekemiseen kuten harrastukseen tai työhön
- Etsit motivaatiota sekä tahtoa saada asioita tehdyksi
- Haluat olla enemmän tietoisesti läsnä hetkessä
- Lykkäät asioiden tekemistä eteenpäin jatkuvasti
- Haluat syventää itsetuntemustasi
- Identiteettisi tai erilaiset roolisi elämässä tuntuvat epäselviltä
- Muiden tai omat odotukset sinua kohtaan tuntuvat liian suurilta

mindfulness asiakas

"Mindfulness on matka omaan sisimpään, ja Joonatan toimi sensitiivisenä ohjaajana. Mindfulnessista on ollut hyötyä oman sisäisen arvostelevan äänen vaimentajana ja muutenkin ajatusten virran selkiyttäjänä. Olen tutustunut meditaatioon turvallisella tavalla ja oppinut elämään enemmän läsnä jokaisessa hetkessä ilman ajatusten ähkyä"

Asta

bottom of page