AVARA JOOGA

Tilausjooga ja yritysjooga Oulussa

Tilaustunnit ja yritysjooga Oulussa ja Oulunseudulla kaiken kokoisille työyhteisöille ja kaveriporukoille. Vietä kehoasi ja mieltäsi rentouttava, vahvistava tai hemmotteleva joogahetki ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Jooga voidaan pitää yksittäisenä tuntina esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäivänä, tai vaihtoehtoisesti rakentaa henkilöstönne hyvinvointia tukeva jatkuva joogaohjaus tai joogakurssi sekä harjoitusohjelmat.

Jooga järjestetään paikan päällä teidän tiloissanne Oulussa tai Oulunseudulla. Vaihtoehtoisesti Avara voi järjestää tilat ja kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella tai halutessanne etänä.

Alla on muutamia ideoita teille räätälöityä joogaa varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustele lisää mahdollisuudesta panostaa henkilöstönne hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen!

  • Herkkujooga - Suklaajooga, kahvijooga, teejooga, skumppajooga ym. Yhdistetään rento joogahetki makuaistin hemmotteluun.

  • Ulkojooga - Joogaa puistossa, metsässä, rannalla, pihalla. Sään sattuessa kohdilleen ulkona joogaamisen kokemus voittaa sisällä joogamisen yhdeksän kertaa kymmenestä!

  • Toimistojooga - Erityisesti paljon istumatyötä tekevien hyvinvoinnille korvaamaton apu

  • Syvärentouttava jooga - Täysi rentoutus, irti päästäminen ja lepohetki samassa paketissa

jooga yritysjooga toimistojooga avara valmennus