YRITYKSILLE JA TYÖYHTEISÖILLE

Työntekijät, jotka kokevat työnsä mielekkääksi ja pystyvät hallitsemaan stressiä riittävästi, ovat onnellisimpia työntekijöitä ja usein myös melkoisen aikaansaavia! Avara Valmennus tarjoaa erilaisia koulutuksia, liikkeenjohdon konsultointia ja kursseja kaiken tyyppisille ja kaiken kokoisille yrityksille ja muille työyhteisöille joko etänä tai paikan päällä. Kaikki palvelut räätälöidään tarpeen mukaisesti asiakkaiden työyhteisöä ja toiveita vastaavaksi, joten jos et löydä alla olevista valmiista kokonaisuuksista teille sopivaa palvelua, otathan yhteyttä niin käydään teidän tarpeitanne tarkemmin läpi.

Nykyaikana työntekijät stressaantuvat tutkitusti aiempaa enemmän. Tästä huolimatta toimivien stressin tunnistamis- ja hallintataitojen taso vaihtelee suuresti. Avaran kurssilla otamme stressitekijät ja niihin suhtautumisen systemaattisten sekä toimivien metodien käsittelyyn. Stressivapaampi mieli - selkeämpi ja onnellisempi mieli.

Stressinhallinta stressinhallinta mindfulness tietoisuus stressistä

Mindfulness eli tietoisen läsnäolon taidot
mahdollistavat paremman keskittymiskyvyn, mielentyyneyden, selkeyden sekä toimivat väylänä syvempään itseymmärrykseen. Nämä ovat avaintekijöitä itsensä johtamisessa ja omassa työhyvinvoinnissa.

mindfulness avara valmennus tietoinen läsnäolo työhyvinvointi apila.jpg

Toivotteko parempaa, toimivampaa ja rennompaa keskustelukulttuuria työhteisöllenne? Avaran Tietoisen läsnäolon ja paremman vuorovaikutuksen -kurssi tuo tietoisen läsnäolon (mindfulness) taidot keskustelujen ja kanssakäymisen kontekstiin.

tietoinen kommunikaatio mindfulness tiet
 

ASIAKASTARINA OAJ

Mindfulness työhyvinvoinnin välineenä

"Suosittelen ehdottomasti Avaran kursseja. Tällainen koulutus herättelee hyvin ihmisiä läsnäoloon, avartaa mieltä ja antaa ajatuksia!"

- Marja-Liisa Pietiläinen
OAJ Pohjois-Pohjanmaan koulutusvastaava

Maikku_edited_edited.png
 
mindfulness asiakas

"Mindfulness on matka omaan sisimpään, ja Joonatan toimi sensitiivisenä ohjaajana. Mindfulnessista on ollut hyötyä oman sisäisen arvostelevan äänen vaimentajana ja muutenkin ajatusten virran selkiyttäjänä. Olen tutustunut meditaatioon turvallisella tavalla ja oppinut elämään enemmän läsnä jokaisessa hetkessä ilman ajatusten ähkyä"

Asta