top of page
mindfulness-tunnit yrityksille avara valmennus

OHJATUT MINDFULNESS-TUNNIT TYÖYHTEISÖILLE

Mindfulness työpaikalla

Avara tarjoaa työhyvinvoinnin vahvistamista varten etänä tai paikan päällä ohjattuja mindfulness-tunteja. Ohjatut mindfulness-harjoitukset ovat erinomainen vaihtoehto, kun työntekijöille halutaan antaa mahdollisuus hidastaa ja palautua sekä terävöittää mieltään.

Palvelun hyödyt työyhteisöllesi:

  • Palauttava pysähtymisen hetki henkilöstölle

  • Stressinhallinnan taitojen syväneminen

  • Itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen syveneminen

  • Mielen selkeyden sekä keskittymiskyvyn kasvu

Ohjatut mindfulness-harjoitukset voidaan räätälöidä teidän organisaation tarpeiden mukaisesti. Ne voidaan suorittaa paikan päällä tai etänä. Yksi harjoituskerta on tyypillisesti 15-50 minuuttia ja sen kesto vaihtelee yhdestä kerrasta viikossa jatkuvaan viikottaiseen ohjaamiseen. Mindfulness-tunti sopii hyvin myös osaksi TyHy / Tyky -päivää.

Kurssi soveltuu hyvin lisäpalveluna Työhyvinvointia mindfulnessin avulla -kurssille tai omana kokonaisuutena kun halutaan keskittyä kouluttamisen ja valmentamisen sijaan tekemiseen (tai pikemminkin tietoiseen olemiseen).

Hinnoittelu

Pyydä aina tarjous, vaikka ohjehinta ei mahtuisikaan budjettiisi. Hinnoittelu perustuu useisiin eri tekijöihin kuten osallistujamäärään, koulutustuntien määrään, räätälöinnin määrään, kohderyhmään, onko kyseessä etä- vai lähikoulutus, tehdäänkö tallenteita ja kotimateriaaleja, missä lähikoulutus sijaitsee ja mihin ajankohtaan koulutus järjestetään.

330€ + alv. 24% per tunti (60 minuuttia) on ohjehinta, josta lopullinen hinta tarkentuu alas tai ylös.

Mindfulness-meditaatio

Keskittyminen on puhtaasti mindfulness-harjoituksissa, eikä didaktista koulutusta ole kuin hyvin vähän. Tämä mahdollistaa täyden keskittymisen pysähtymiseen sekä mindfulnessin kehittämiseen kokemusperäisesti.

Mindfulness-meditaatioissa (tietoisuustaitojen meditaatio) tehdään harjoitusta esimerkiksi istuen, maaten, seisten sekä kävellen. Avaran ohjaama meditaatio sopii kaikille, eikä sillä ole tekemistä esimerkiksi uskontojen tai new age -liikkeiden kanssa (lue lisää mindfulnessista tästä). Ohjattu meditaatio on ollut asiakkaiden keskuudessa hyvin pidetty ja rentouttavaksi sekä keskittymiskykyä kasvattavaksi koettu metodi. Monet suuryritykset tarjoavat nykyään työntekijöilleen mahdollisuuksia meditaatioon eikä suotta (kts. esimerkiksi https://journey.live/6-companies-using-meditation-for-a-productive-and-happier-workplace). Kokeile millaisia tuloksia työpaikoille tarkoitettu ohjattu meditaatioharjoittelu voi saada aikaiseksi.

Asiakkaita

oaj logo asiakas avaravalmennus_edited.j
oulu logo asiakas avara valmennus_edited.jpg
TTS-Tyotehoseura LOGO.jpg
pohjois_pohjanmaan_yrittajat_logo_edited.jpg
1024px-Oikeusministerion_logo.jpg
AFRY_Logo_edited.png
etteplann logo_edited.jpg
jhl_logo.jpg
sirius paivakodit logo.jpg

Sirius Päiväkodit

Monetra_logo 300x300_edited.png
bottom of page