top of page

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvoinnin koulutus

Työntekijät, jotka kokevat työnsä mielekkääksi ja pystyvät hallitsemaan stressiä riittävästi ja palautumaan, ovat tyytyväisempiä työntekijöitä ja usein myös varsin aikaansaavia. Avara Valmennus tarjoaa koulutuspalveluita, liikkeenjohdon konsultointia ja kursseja yrityksille ja muille työyhteisöille joko etänä tai paikan päällä. Palvelut tähtäävät hyvinvoinnin lisäämiseen niin mielen kuin kehonkin tasolla. Kaikki palvelut räätälöidään tarpeen mukaisesti työyhteisön toiveita vastaavaksi, joten jos et löydä alla olevista valmiista kokonaisuuksista teille sopivaa palvelua, otathan yhteyttä niin käydään teidän tarpeitanne tarkemmin läpi. Palvelut koostuvat ryhmä- ja yksilökoulutuksista.

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Nykyaikana työntekijät stressaantuvat ja kuormittuvat tutkitusti aiempaa enemmän. Tästä huolimatta toimivien stressin, kuormittumisen ja palautumisen tunnistamis- ja hallintataitojen taso vaihtelee suuresti. Työhyvinvoinnin ABC:ssa otamme stressitekijät ja muut yksilön hyvinvointiin vaikuttavat asiat systemaattisten sekä toimivien metodien käsittelyyn. Stressivapaampi mieli - selkeämpi ja onnellisempi mieli.

Stressinhallinta ja palautuminen työhyvinvoinnissa

Mindfulness

Mindfulness eli tietoisuustaidot mahdollistavat paremman keskittymiskyvyn, mielentyyneyden, selkeyden sekä toimivat väylänä syvempään itseymmärrykseen. Nämä ovat avaintekijöitä itsensä johtamisessa ja omassa työhyvinvoinnissa.

mindfulness apuna työhyvinvoinnissa

Vuorovaikutustaidot

Toivotteko parempaa, toimivampaa ja rennompaa keskustelukulttuuria työhteisöllenne? Avaran Tietoisen läsnäolon ja paremman vuorovaikutuksen kurssi tuo tietoisen läsnäolon (mindfulness) taidot keskustelujen ja kanssakäymisen kontekstiin.

tietoinen kommunikaatio mindfulness

Mindfulness harjoituksia

Avara tuo työyhteisöille kohdennetut ohjatut mindfulness-tunnit eli tietoisuustaitojen harjoitukset paikan päälle, tai etäyhteyden päähän. Pidä huolta työntekijöidesi jaksamisesta, hyvinvoinnista sekä mielen terävyydestä näillä paljon pidetyillä tunneilla.

mindfulness-tunnit työyhteisöille

Henkilöstön hyvinvoinnin johtaminen

Työhyvinvoinnin johtamisessa korostuvat työntekijän itsensä johtaminen ja toisaalta esihenkilön toimet. Tämä koulutus antaa esihenkilöille valmiuksia johtaa henkilöstön työhyvinvointia keskittyen mm. palautumiseen, kuormittavuuteen sekä stressinhallintaan

henkilöstön hyvinvoinnin johtaminen esihenkilöille avara valmennus

Etätyön johtaminen hyvinvointi edellä

Etätyöstä voidaan tehdään yhteisöllisempää, vähemmän stressaavaa sekä tuottavampaa. Tällä kurssilla käydään läpi laaja kirjo keinoja ja vinkkejä siihen, mihin etätyön kehittämisessä kannattaa kiinnittää huomiota.

etätyö ja hyvinvointi sekä etätyön kuormittavuus

Usein hyvinvointi niin vapaa-ajalla kuin työssäkin perustuu hyvään uneen, terveelliseen ravintoon ja riittävään liikuntaan. Tässä koulutuksessa keskitytään näihin kolmeen osa-alueeseen syyllistämättä ja ilman suorituspainetta soveltaa vinkkejä luontevasti omaan arkeen.

työhyvinvoinnin perustekijät avara valmennus

Kaista vapaaksi nettiriippuvuudesta ja puhelinriippuvuudesta

Miten nettiriippuvuus liittyy työhyvinvointiin? Yksinkertaisesti siten, että riippuvuus on yhä yleisempää ja syö myös organisaatioiden tehoja ja hyvinvointia. Työntekijöille tarjottu kollektiivinen mahdollisuus vähentää digiriippuvuuttaan tarjoaa matalan kynnyksen tarttua "härkää sarvista". 

nettiriippuvuus ja puhelinriippuvuus

ASIAKASTARINA OAJ

Työhyvinvointia mindfulnessin eli tietoisuustaitojen avulla

"Suosittelen ehdottomasti Avaran kursseja. Tällainen koulutus herättelee hyvin ihmisiä läsnäoloon, avartaa mieltä ja antaa ajatuksia!"

- Marja-Liisa Pietiläinen
OAJ Pohjois-Pohjanmaan koulutusvastaava

Maikku_edited_edited.png

Avara Valmennuksen työhyvinvointipäivä tuki juuri oikealla tavalla työpaikkamme tavoitteita ja kehittämistyötä työhyvinvointiin liittyen. Koulutuksessa henkilöstö sai asiantuntevaa teoriatietoa, joka täydennettiin käytännön harjoituksilla. Henkilöstön palaute koulutuksesta oli erittäin myönteistä ja positiivista. Voimme lämpimästi suositella!

bottom of page