top of page

TYÖHYVINVOINTI KOULUTUS

Miten edistää työhyvinvointia?

Työntekijät, jotka kokevat työnsä mielekkääksi ja pystyvät hallitsemaan stressiä riittävästi ja palautumaan, ovat tyytyväisempiä työntekijöitä ja usein myös varsin aikaansaavia. Avara Valmennus tarjoaa koulutuspalveluita, liikkeenjohdon konsultointia ja kursseja yrityksille ja muille työyhteisöille joko etänä tai paikan päällä. Palvelut tähtäävät hyvinvoinnin lisäämiseen niin mielen kuin kehonkin tasolla. Kaikki palvelut räätälöidään tarpeen mukaisesti työyhteisön toiveita vastaavaksi, joten jos et löydä alla olevista valmiista kokonaisuuksista teille sopivaa palvelua, otathan yhteyttä niin käydään teidän tarpeitanne tarkemmin läpi. Palvelut koostuvat ryhmä- ja yksilökoulutuksista.

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Nykyaikana työntekijät stressaantuvat ja kuormittuvat tutkitusti aiempaa enemmän. Tästä huolimatta toimivien stressin, kuormittumisen ja palautumisen tunnistamis- ja hallintataitojen taso vaihtelee suuresti. Työhyvinvoinnin ABC:ssa otamme stressitekijät ja muut yksilön hyvinvointiin vaikuttavat asiat systemaattisten sekä toimivien metodien käsittelyyn. Stressivapaampi mieli - selkeämpi ja onnellisempi mieli.

Stressinhallinta ja palautuminen työhyvinvoinnissa

Mindfulness

Mindfulness eli tietoisuustaidot mahdollistavat paremman keskittymiskyvyn, mielentyyneyden, selkeyden sekä toimivat väylänä syvempään itseymmärrykseen. Nämä ovat avaintekijöitä itsensä johtamisessa ja omassa työhyvinvoinnissa.

mindfulness apuna työhyvinvoinnissa

Parempaa ja tietoisempaa vuorovaikutusta

Toivotteko parempaa, toimivampaa ja rennompaa keskustelukulttuuria työhteisöllenne? Avaran Tietoisen läsnäolon ja paremman vuorovaikutuksen kurssi "Vuorovaikutustaidot" tuo tietoisen läsnäolon (mindfulness) taidot keskustelujen ja kanssakäymisen kontekstiin.

vuorovaikutustaidot - parempi vuorovaikutus mindfulness-taidoilla avara valmennus

Mindfulness harjoituksia

Avara tuo työyhteisöille kohdennetut ohjatut mindfulness-tunnit eli tietoisuustaitojen harjoitukset paikan päälle, tai etäyhteyden päähän. Pidä huolta työntekijöidesi jaksamisesta, hyvinvoinnista sekä mielen terävyydestä näillä paljon pidetyillä tunneilla.

mindfulness-tunnit työyhteisöille avara valmennus

Henkilöstön hyvinvoinnin johtaminen

Työhyvinvoinnin johtamisessa korostuvat työntekijän itsensä johtaminen ja toisaalta esihenkilön toimet. Tämä koulutus antaa esihenkilöille valmiuksia johtaa henkilöstön työhyvinvointia keskittyen mm. palautumiseen, kuormittavuuteen sekä stressinhallintaan

henkilöstön hyvinvoinnin johtaminen esihenkilöille avara valmennus

Etätyön johtaminen hyvinvointi edellä

Etätyöstä voidaan tehdään yhteisöllisempää, vähemmän stressaavaa sekä tuottavampaa. Tällä kurssilla käydään läpi laaja kirjo keinoja ja vinkkejä siihen, mihin etätyön kehittämisessä kannattaa kiinnittää huomiota.

etätyö ja hyvinvointi sekä etätyön kuormittavuus avara valmennus

Hyvinvoinnin edistäminen

Usein hyvinvointi niin vapaa-ajalla kuin työssäkin perustuu hyvään uneen, terveelliseen ravintoon ja riittävään liikuntaan. Tässä koulutuksessa keskitytään näihin kolmeen osa-alueeseen syyllistämättä ja ilman suorituspainetta soveltaa vinkkejä luontevasti omaan arkeen.

työhyvinvoinnin perustekijät uni ravinto liikunta avara valmennus

Kaista vapaaksi nettiriippuvuudesta ja puhelinriippuvuudesta

Miten nettiriippuvuus liittyy työhyvinvointiin? Yksinkertaisesti siten, että riippuvuus on yhä yleisempää ja syö myös organisaatioiden tehoja ja hyvinvointia. Työntekijöille tarjottu kollektiivinen mahdollisuus vähentää digiriippuvuuttaan tarjoaa matalan kynnyksen tarttua "härkää sarvista". 

nettiriippuvuus ja puhelinriippuvuus

Asiakkaita

kirkkonummen logo referenssi_edited.png
oaj logo asiakas avaravalmennus_edited.j
oulu logo asiakas avara valmennus_edited.jpg
TTS-Tyotehoseura LOGO.jpg
pohjois_pohjanmaan_yrittajat_logo_edited.jpg
1024px-Oikeusministerion_logo.jpg
AFRY_Logo_edited.png
etteplann logo_edited.jpg
jhl_logo.jpg
sirius paivakodit logo.jpg

Sirius Päiväkodit

Monetra_logo 300x300_edited.png

ASIAKASTARINA OAJ

Työhyvinvointia mindfulnessin avulla

"Suosittelen ehdottomasti Avaran kursseja. Tällainen koulutus herättelee hyvin ihmisiä läsnäoloon, avartaa mieltä ja antaa ajatuksia!"

- Marja-Liisa Pietiläinen
OAJ Pohjois-Pohjanmaan koulutusvastaava

työhyvinvointi koulutus työhyvinvointia mindfulnessin avulla asiakastarina oaj.png

Avara Valmennuksen työhyvinvointipäivä tuki juuri oikealla tavalla työpaikkamme tavoitteita ja kehittämistyötä työhyvinvointiin liittyen. Koulutuksessa henkilöstö sai asiantuntevaa teoriatietoa, joka täydennettiin käytännön harjoituksilla. Henkilöstön palaute koulutuksesta oli erittäin myönteistä ja positiivista. Voimme lämpimästi suositella!

bottom of page