top of page
uni ravinto liikunta avara valmennus stressinhallinta

UNI, RAVINTO JA LIIKUNTA

Kaiken hyvinvoinnin pyhä kolminaisuus

Tällä kurssilla keskitytään perusteisiin. Stressitekijöitä vastaan resilienssin vahvistaminen voi olla haastavaa, jos uni, ravinto tai liikunta eivät ole otettu riittävästi huomioon arjessa. Uniongelmat, liikkumattomuus ja sopimaton ravinto voivat altistaa stressitekijöille ja olla itsessään suuri stressin lähde.

Käymme läpi parempaan uneen liittyviä tekijöitä ja tekniikoita, tietoista suhtautumista ruokailun laatuun ja määrään sekä etsimme itselle parhaita liikunnan muotoja purkaa stressiä.

Kurssin hyödyt työyhteisöllesi:

  • Keinoja parempaan uneen ja parempi ymmärrys uniongelmien aiheuttajista

  • Tuomitsematon ja tietoinen tapa muokata ravintotottumuksia

  • Ymmärrys stressin kannalta toimiviin liikunnan muotoihin ja tapoihin

Kurssi voidaan räätälöidä teidän organisaation tarpeiden mukaisesti. Se voidaan suorittaa paikan päällä tai etänä, kurssin kesto on 2-4 tuntia. Kurssilla painotus on teorian ja käytännön harjoitteiden yhdistämisessä. Kurssilla voidaan tehdä liikunnallinen joogaharjoitus, joka on tähdätty palauttamaan voimavaroja ja rytmittämään koulutusta.

Hinnoittelu

Pyydä aina tarjous, vaikka ohjehinta ei mahtuisikaan budjettiisi. Hinnoittelu perustuu useisiin eri tekijöihin kuten osallistujamäärään, koulutustuntien määrään, räätälöinnin määrään, kohderyhmään, onko kyseessä etä- vai lähikoulutus, tehdäänkö tallenteita ja kotimateriaaleja, missä lähikoulutus sijaitsee ja mihin ajankohtaan koulutus järjestetään.

330€ + alv. 24% per tunti (60 minuuttia) on ohjehinta, josta lopullinen hinta tarkentuu alas tai ylös.

Kurssi soveltuu itsenäiseksi kokonaisuudeksi tai lisäpalveluna Tietoinen stressin tunnistaminen ja hallinta -kurssille tai Työhyvinvointia mindfulnessin avulla -kurssille

Uni, ravinto ja liikunta: Service
bottom of page