YRITYKSILLE JA TYÖYHTEISÖILLE

Työntekijät, jotka kokevat työnsä mielekkääksi ja pystyvät hallitsemaan stressiä riittävästi, ovat onnellisimpia työntekijöitä ja usein myös melkoisen aikaansaavia! Avara Valmennus tarjoaa erilaisia koulutuksia, liikkeenjohdon konsultointia ja kursseja kaiken tyyppisille ja kaiken kokoisille yrityksille ja muille työyhteisöille joko etänä tai paikan päällä. Kaikki palvelumme räätälöidään tarpeen mukaisesti asiakkaidemme työyhteisöä ja toiveita vastaavaksi, joten jos et löydä alla olevista valmiista kokonaisuuksista teille sopivaa palvelua, otathan yhteyttä niin käydään teidän tarpeitanne tarkemmin läpi.

TIETOISEN KOMMUNIKAATION TAIDOT -KURSSI

Toivotteko parempaa, toimivampaa ja rennompaa keskustelukulttuuria työhteisöllenne? Avaran Tietoisen Kommunikaation Taidot -kurssi tuo tietoisen läsnäolon (mindfulness) taidot keskustelujen ja kanssakäymisen kontekstiin.

OHJATUT MINDFULNESS- JA JOOGATUNNIT

Avara tuo työyhteisöille kohdennetut ohjatut mindfulness- ja joogatunnit paikan päälle, tai etäyhteyden päähän. Pidä huolta työntekijöidesi jaksamisesta, hyvinvoinnista sekä mielen terävyydestä näillä paljon pidetyillä tunneilla.

TIETOINEN STRESSIN TUNNISTAMINEN JA HALLINTA -KURSSI

Nykyaikana työntekijät stressaantuvat tutkitusti aiempaa enemmän. Tästä huolimatta toimivien stressin tunnistamis- ja hallintataitojen taso vaihtelee suuresti. Avaran kurssilla otamme stressitekijät ja niihin suhtautumisen systemaattisten sekä toimivien metodien käsittelyyn. Stressivapaampi mieli - selkeämpi ja onnellisempi mieli.

HENGITYSTEKNIIKAT ARJESSA -KURSSI

Hengitys on jatkuvasti mukanamme, ensimmäisestä sisäänhengityksestä viimeiseen uloshengitykseen. Harva kuitenkaan tietää, että tietoisella hengityksen hallinnalla voidaan tulla enemmän läsnä hetkeen, rentouttaa kehoa ja mieltä rasituksesta sekä energisoida kehoa ja mieltä väsymyksessä ja alakulossa. Tutustuta työyhteisösi arjen muuttaviin hengitystekniikoihin.

 

ASIAKASTARINA OAJ

Mindfulness työhyvinvoinnin välineenä

"Suosittelen ehdottomasti Avaran kursseja. Tällainen koulutus herättelee hyvin ihmisiä läsnäoloon, avartaa mieltä ja antaa ajatuksia!"

- Marja-Liisa Pietiläinen
OAJ Pohjois-Pohjanmaan koulutusvastaava

Maikku_edited_edited.png
 

"Mindfulness on matka omaan sisimpään, ja Joonatan toimi sensitiivisenä ohjaajana. Mindfulnessista on ollut hyötyä oman sisäisen arvostelevan äänen vaimentajana ja muutenkin ajatusten virran selkiyttäjänä. Olen tutustunut meditaatioon turvallisella tavalla ja oppinut elämään enemmän läsnä jokaisessa hetkessä ilman ajatusten ähkyä"

Asta